Caely's White Flower Count Cody

Een update van een succesverhaal!

27 December 2010: Het is alweer ruim een jaar geleden dat Cody bij zijn nieuwe vrouwtje Julia is gaan wonen. Hij is in een waar hondenparadijs terechtgekomen en wijkt geen seconde van de zijde van zijn vrouwtje.

Julia schreef het volgende over Cody: 'Met Cody gaat het goed. Kan mee op straat, blaft nog even tegen visite en komt dan gelijk om een aai en dan is het goed. Kinderen vindt hij ook niet meer eng. Is lief en sociaal. Hij is af en toe wel een echte reu en pleegt een geurvlag in huis. Ook wil hij nog wel eens wat stoer doen met Seppe en Peerke, maar als ik dan een 'brul' geef is het klaar.'

Cody is verder heel erg energiek. Hij rent en vliegt door de tuin en neemt pas echt rust in de slaapkamer. Hij 'kleeft' echt aan Julia en waar zij is, is Cody ook. Hij speelt dolgraag en het balletje dat hij van ons meekreeg toen hij met Julia meeging, leeft nog steeds. Hij is er dol op, getuige ook onderstaande foto's...

     

     

     

En de foto's hieronder wilden we u ook niet onthouden...

  

  

     

  

Het is voor ons echt fantastisch om te zien hoe gelukkig Cody nu is. Julia, bedankt dat hij deel mag uitmaken van je leven! Hij ziet er geweldig en waanzinnig gelukkig uit en we zijn je dankbaar dat je hem zoveel liefde geeft. Hij weet nu hoe het is om gelukkig is te zijn...de foto's spreken boekdelen.

Lieve Cody, je bent een kanjer!

22 Juli 2010: Cody woont intussen alweer acht maanden bij zijn nieuwe vrouwtje Julia en het gaat waanzinnig goed met hem. Hij had wat tijd nodig om te wennen aan haar en haar eigen honden, maar toen het ijs eenmaal gebroken was, was het ook écht gebroken :-)

Cody ontpopte zich al snel tot een energieke, maar wel heel erg baasgerichte en ontzettend lieve hond. Waar Julia gaat, gaat Cody. Hij is dikke maatjes met de rustige collie Scott en die twee vullen elkaar dan ook prima aan. Nu het zo'n mooi weer is, staat de buitendeur de hele dag open en Cody wil dan erg graag buiten zijn...maar als vrouwtje Julia binnen is, dan wil hij toch ook wel heel erg graag bij haar zijn.

Cody is een echte 'zuipschuit'. Hij is dol op water en drinkt dan ook graag water...nou ja, drinken...noem het maar slobberen, want de hele omgeving van de waterbak geniet mee als Cody water drinkt :-)

Verder is Cody helemaal dol op speeltjes, vooral op balletjes. Hij vindt het heerlijk om achter een balletje aan te mogen rennen en dat terug te mogen brengen zodat er nóg een keer gegooid wordt.

Om hem toch een beetje tegen zichzelf te beschermen (hij wil zo graag wat doen!) en om zijn ene voorpoot een beetje te ontzien, moet hij in de slaapkamer (waar zijn bench ook staat) gaan slapen en dan neemt hij ook echt zijn rust.

Hij volgt elke beweging van Julia nauwlettend en wijkt niet van haar zijde. Zo'n aanbidder heeft ze nog nooit gehad :-) Ze is dol op hem en ze vindt hem waanzinnig lief. De hele dag kijkt hij haar aan met zijn mooie, donkere ogen en zijn 'big smile'. Hij kan ontzettend goed opschieten met de andere honden en is heel sociaal.

Vreemden worden met geblaf aangekondigd, maar als het bezoek eenmaal binnen is, dan gaat hij ook even een kijkje nemen en de mensen zelf even begroeten. Hij vindt het ook heerlijk om lekker mee te mogen naar het grote meer in de buurt.

Cody is in acht maanden tijd al enorm vooruit gegaan. We zijn nog steeds heel erg blij en dankbaar dat Julia hem in haar armen heeft willen sluiten en hem een kans wilde geven. Zijn vorige eigenaar vond inslapen een beter idee, hij zou tenslotte een gevaar voor de samenleving zijn :-( Wat zijn we blij dat hij destijds bij ons terug is gekomen en wat zijn we blij dat we hem zijn leven terug hebben kunnen geven...een leven vol liefde bij een vrouwtje dat hem alles geeft wat hij nodig heeft en verdient. Bedankt lieve Julia, waanzinnig bedankt dat je Cody deze kans hebt gegeven! Hij verdiende het zo, hij verdiende een kans om uit te groeien tot de hond die hij nu aan het worden is. Hij is er nog niet, maar Rome is tenslotte ook niet in één dag gebouwd. Wat je al met hem bereikt hebt in zo'n korte tijd is echt fantastisch! Ga vooral zo door samen!

Julia heeft ons heel veel foto's gestuurd van Cody en die wilden we u natuurlijk niet onthouden!

     

  

  

     

  

  

  

  

  

  

  

We sluiten af met vier foto's van Cody die allemaal in een andere fase van zijn leven genomen zijn. Allereerst een foto van Cody op de dag dat we hem ophaalden. Daarnaast een foto van een paar dagen later. Daaronder links een foto van Cody enkele weken na de (helaas noodzakelijke) amputatie van zijn voorpoot en tot slot een foto van Cody ongeveer acht maanden nadat hij bij Julia is gaan wonen. Wat een wereld van verschil!