Dekkingen Lux

Op deze pagina vindt u alle dekkingen van Lux. We hebben voor elk nest een aparte pagina gemaakt. De pagina's openen in een nieuw venster dat u gewoon kunt sluiten als u alle informatie en foto's bekeken hebt. We proberen de pagina's geregeld te actualiseren, maar zijn daarbij uiteraard afhankelijk van de informatie en foto's die we van de fokkers aangeleverd krijgen. We hopen u op deze manier een goed beeld te kunnen geven van hoe Lux vererft. Ook gezondheidsinformatie over nakomelingen zal, indien er uitslagen bekend zijn, op deze pagina's vermeld worden voor de volledigheid.

Dekking 1: Ginna la Blankpapilio x Caely's White Flower Evening Star 'Lux'

Lux heeft op 1 en 2 december 2011 de prachtige Ginna la Blankpapilio uit TsjechiŽ (kennel z Blatenskżch luk) gedekt. De pups zijn op woensdag 1 februari 2012 geboren. Het zijn 5 reutjes en 1 teefje. Klik hier voor meer informatie over deze combinatie en voor foto's van de pups.

Dekking 2: Ninia Laska of the White Wolves Home x Caely's White Flower Evening Star 'Lux'

Lux heeft op 24 en 25 december de fantastische Ninia Laska of the White Wolves Home uit Nederland (kennel Of Black and White Island) gedekt. De pups zijn op vrijdag 24 februari 2012 geboren. Het zijn 4 reutjes en 4 teefjes. Klik hier voor meer informatie over deze combinatie en voor foto's van de pups.

Dekking 3: Aya Alaska of Black and White Island 'Quinta' x Caely's White Flower Evening Star 'Lux'

Lux heeft op 19, 20 en 21 februari 2012 de geweldige Aya Alaska of Black and White Island uit Nederland (kennel Of Black and White Island) gedekt. De pups zijn op vrijdag 20 april 2012 geboren. Het zijn 5 reutjes en 4 teefjes. Klik hier voor meer informatie over deze combinatie en voor foto's van de pups.

Dekking 4: Heidilee of Haely's Future x Caely's White Flower Evening Star 'Lux'

Lux heeft op 7, 8 en 9 paril 2012 de mooie Heidilee of Haely's Future uit Nederland (kennel Of Edelweiss Blossems) gedekt. De pups zijn op maandag 4 juni 2012 geboren. Het zijn 2 reutjes en 4 teefjes. Klik hier voor meer informatie over deze combinatie en voor foto's van de pups.

Dekking 5: Indra of White Condor x Caely's White Flower Evening Star 'Lux'

Lux heeft op 12 en 13 juni 2012 de prachtige Indra of White Condor uit ItaliŽ (kennel van Patrizia Martinelli) gedekt. De pups zijn op maandag 13 augustus 2012 geboren. Het zijn 5 reutjes en 4 teefjes, waarvan 1 reutje het helaas niet gehaald heeft. Klik hier voor meer informatie over deze combinatie en voor foto's van de pups.

Dekking 6: Januja of Skah Dakota x Caely's White Flower Evening Star 'Lux'

Lux heeft op 6, 7 en 8 juli 2012 de fantastische Januja of Skah Dakota uit Nederland (kennel Of Shadasa) gedekt. De pups zijn op maandag 3 september 2012 geboren. Het zijn 5 reutjes en 5 teefjes. Klik hier voor meer informatie over deze combinatie en voor foto's van de pups.

  Dekking 7: Belovedlee of Edelweiss Blossems 'Jessie' x Caely's White Flower Evening Star 'Lux' 

Lux heeft op 31 oktober 2012 t/m 3 november 2012 onze eigen topper Belovedlee of Edelweiss Blossems 'Jessie' gedekt. We verwachten de pups van deze twee fantastische kanjers rond de jaarwisseling. Meer informatie over deze combinatie vindt u op de pagina Puppy's.