NRV/BARF Fotoalbum

Natuurlijke Rauwe Voeding

In tegenstelling tot veel andere honden krijgen onze honden voornamelijk vlees. Ze krijgen dat in de complete vorm, ook wel KVV (Kompleet Vers Vlees) genoemd, maar ze krijgen ook NRV (Natuurlijke Rauwe Voeding, ook wel bekend onder de naam BARF). Klik hier voor een artikel over NRV waarin duidelijk beschreven wordt wat NRV is en waarom het zo'n aanrader is uw hond rauw te voeren.

Wij voeren niet alleen onze honden vers, ook de pups worden afgespeend op KVV en NRV.

We krijgen wel eens de vraag waarom we rauw voeren en niet gewoon brokken. Wij voeren rauw vlees omdat honden carnivoren zijn en we ze ook als carnivoren willen voeren. Daarbij is het voor ons erg belangrijk dat we, doordat we zelf het menu samenstellen, precies weten wat onze honden binnenkrijgen. Dat wil dus zeggen dat ze gn kunstmatige en chemische toevoegingen binnenkrijgen die in veel brokken wl zitten.

Onze ervaring met NRV is enkel positief. De honden genieten van hun eten en voor ons is het weer een genot om te zien hoe zij genieten, hoe ze moeten werken voor ze het op kunnen eten. Van hap-slik-weg is totaal geen sprake meer en na het eten zijn ze tevreden en voldaan. Daarnaast hebben we na zeer korte tijd al gezien dat de vachten nog mooier werden en een bijkomend voordeel van rauw vlees en botten is dat van aanslag op de tanden geen sprake meer is. Ze hebben mooie witte tanden, zien er gezonder uit, voelen zich beter en eten gezond. In onze ogen is zelf samenstellen namelijk de gezondste en meest natuurlijke manier om je hond te voeren.

Wij willen voor onze honden enkel en alleen het allerbeste. Ze hebben hun tanden gekregen om te knagen en te scheuren en die mogelijkheid krijgen ze bij ons. In dit fotoalbum kunt u foto's bekijken van onze rauw etende honden, kijkt u zelf maar hoe ze genieten van hun eten...