F-nest: de pups van Jessie en Lux zijn op 30 december 2012 geboren!

Het zijn 4 reutjes en 7 teefjes. 

Klik hier om direct naar de puppypagina te gaan!

.

CH Belovedlee of Edelweiss Blossems 'Jessie' x Caely's White Flower Evening Star 'Lux'

Klik hier voor de stamboom van de pups van Jessie en Lux.

Jessie is eind november en begin december 2012 gedekt door Lux. Ze is overduidelijk drachtig. We verwachten de pups rond de jaarwisseling.

Klik hier om de dracht van week tot week te volgen.

Jessie is een hele lieve, sociale en rustige teef die altijd en overal even relaxed is. Ze is mooi compact gebouwd, heeft een spierwitte en dikke vacht en heeft een prachtig pigment. Ze heeft nu drie nesten gehad en vererft tot op heden heel erg goed. Lux is uit onze eigen fok. Laecey (ook door ons gefokt) is zijn moeder en zijn vader (die inmiddels helaas overleden is) was een heuse Zuid-Afrikaan. Lux is een jonge reu die inmiddels al een aantal keren gedekt heeft en die zijn uiterst open karakter aan zijn nakomelingen door lijkt te geven. Hij heeft daarnaast een enorm dikke en lange vacht, heel mooi pigment en een expressie die je nooit meer zult vergeten als je hem eenmaal ontmoet hebt :-) Beide honden hebben ook op shows al diverse keren hoge ogen gegooid, alhoewel dat voor ons slechts bijzaak is. Voornamer is dat ze allebei een uiterst prettig karakter hebben en daarnaast allebei HD A en ED 0 hebben. Jessie is ook MDR1-vrij, evenals Lux. De nakomelingen van Jessie die tot op heden getest zijn op HD en ED zijn ook vrij van deze aandoeningen.

Lux is een ontzettend actieve hond die altijd in is voor actie. Jessie is ook altijd in voor actie, maar is in het algemeen wat rustiger dan Lux. Daarin vullen ze elkaar in ieder geval perfect aan. We hebben hele hoge verwachtingen van de pups uit deze combinatie en hopen dan ook dat Moeder Natuur ons deze keer wat gunstiger gezind zal zijn dan ze de afgelopen maanden is geweest.

We nemen nog zeer beperkt reserveringen aan voor een pup uit deze combinatie. Bij interesse kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

We hebben in augustus 2012 een uitgebreide fotoshoot met Jessie en Lux gedaan op de Schaapskooi in Heerde. De hei stond op dat moment in volle bloei.

We hebben de foto's in een apart album gezet. Het album opent in een apart venster.

Klik hier om het album te bekijken: Met toekomstig koppel Jessie en Lux naar de hei