Week 2 pups Amy en Dali!

De pups van Amy en Dali zijn intussen alweer 2 weken oud. De tijd gaat echt ontzettend snel! Tussendoor de site bijwerken lukte mij deze weken niet, vandaar nu aan het einde van week 2 een grote update. Het gaat prima met Amy en haar acht pups. De pups worden steeds mobieler en de oogjes zijn bijna helemaal open. Ze zijn  ook voor het eerst ontwormd en hun nageltjes zijn geknipt, zodat ze mama Amy niet teveel pijn doen tijdens het drinken.

Aan het einde van deze week ga ik beginnen met bijvoeren, zodat de pups wat harder gaan groeien. Ze groeien goed en zijn erg tevreden, maar ze zullen vast harder gaan groeien zodra ze vast voedsel krijgen. Ze hebben nu al interesse in elk geval, want zodra ik Amy een bak vlees voorschotelen, zijn er een paar pups die maar al te graag mee willen eten :-) Erg grappig om te zien...maar hun spijsvertering is nog niet klaar voor vlees, dus ze zullen nog een paar daagjes moeten wachten. Ook hebben ze inmiddels heuse halsbandjes omgekregen. Stoer hoor :-) 

Onderstaande foto's zijn van het begin van week 2 tot het einde van week 2. De eerste aanstaande pup ouders zijn op visite geweest.

 

 

 

 

 

Op naar week 3!