Videoalbum 1

Do not use or reproduce anything on this website without written permission.

Alle acht lekker mee naar de hei!

Wat is er nou leuker dan met z'n allen rennen op de hei? Normaal gesproken laten we ons op zaterdag en zondag niet in losloopgebieden zien, aangezien het er dan ontzettend druk is en we dat niet zo leuk vinden. We komen in het weekend verhoudingsgewijs teveel honden tegen die niet zo vriendelijk zijn tegen andere honden. Daarom blijven we er meestal gewoon weg op zaterdag en zondag. Maar op zondagavond 17 juni 2012 lag dat net even anders, aangezien toen de allesbeslissende wedstrijd Nederland-Portugal gespeeld zou worden op het EK Voetbal 2012. Wij hadden na de wedstrijd tegen Denemarken al besloten niet meer te kijken, daar we al wel konden voorzien dat het niet goed af zou lopen. Dus besloten we van de gelegenheid gebruik te maken en lekker met de honden naar de Schaapskooi in Heerde te gaan. Daar mogen de honden los op de hei.

We hebben de roedel in tween gesplitst, vooral vanwege Boaz die pas 4,5 maanden oud is en zijn eigen grenzen nog niet kent. Hij wil dolgraag meedoen met de rest en vooral Lux en Amy (die zelf pas net 2 jaar oud zijn) gaan net een versnelling te hoog voor Boaz. Dus hebben we twee rondes gelopen. Eerst mochten Caely (8,5 jaar oud), Zeta (6,5 jaar oud), Laecey (5 jaar oud) en Boaz mee. Caely is de overgrootoma van Boaz en Laecey is zijn oma. Papa Lux en tante Amy moesten wachten tot de tweede ronde.

Bij deze dus eerst de filmpjes van Caely, Zeta, Laecey en Boaz die samen plezier hebben.

Daarna waren Bliss (7 jaar oud), Jessie (6 jaar oud) en Lux en Amy (2 jaar oud) aan de beurt. Die hadden er overduidelijk zin in :-) In het eerste filmpje heeft Lux de bal en hij vindt niets leuker dan rennen, rennen, rennen met 'zijn dames' in zijn kielzog :-)

 

En tussendoor even uitrusten kan wel prettig zijn als je je zo inspant :-)

Toen met name bij Lux en Amy de stoom wat van de ketel was, mochten ze zich noch even met z'n achten vermaken. Ook dat ging perfect, zoals eigenlijk altijd. Ook al is er maar n bal in het spel, er valt geen onvertogen woord onderling. In onderstaande filmpjes heeft Caely de bal.

 

En tot slot een filmpje van 7 honden op een rij. Alleen Zeta valt net buiten beeld. Ook als iemand anders op achtergrond zijn hond roept, blijven ze allemaal netjes liggen. Wat een kanjers zijn het toch!